Μενού
  • Α-
  • Α+

Προορισμός είναι η αφρικανική ήπειρος, ωστόσο η Μαντόνα έπρεπε πρώτα να παραλάβει από το Λονδίνο τον 20χρονο γιο της Ρόκο, που απέκτησε με τον Βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι.

Στις 24 Δεκεμβρίου επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με τον Αχλαμαλίκ και τα παιδιά της Ντέβιντ Μπάντα (15 χρόνων), Μέρσι Τζέιμς (14) και τα δίδυμα Εστέρ και Στέλλα (8), μεταβαίνοντας από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Από εκεί πήγε μαζί με τον Ρόκο στο Μαλάουι στις 28 Δεκεμβρίου, με μια μονοήμερη ενδιάμεση στάση στην Αίγυπτο. Στις 30 Δεκεμβρίου, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη «ζεστή καρδιά της Αφρικής», όπως ονομάζεται το Μαλάουι.

Από τότε, η Μαντόνα μοιράζεται πολλά βίντεο από το ταξίδι της στο λογαριασμό της στο Instagram. Για τη Μαντόνα και τα παιδιά της, το Μαλάουι είναι «το σπίτι μακριά από το σπίτι». Τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της γεννήθηκαν εκεί και μάλιστα ζούσαν σε ορφανοτροφεία προτού τα υιοθετήσει η 62χρονη τραγουδίστρια.

Image removed.

Η οικογένεια Τσικόνε επισκέφθηκε το ορφανοτροφείο «Home of Hope» (Σπίτι της Ελπίδας), το οποίο υποστηρίζει η Μαντόνα από κοινού με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Raising Malawi», καθώς και το σχολείο «Jacaranda» για τα ορφανά παιδιά. Εκεί, η Μαντόνα άνοιξε το «Madame X Dance Studio», ένα μέρος που ενθαρρύνει τα παιδιά να απασχοληθούν με μουσική, χορό και τέχνη.

Εννοείται ότι μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της χώρας, Λάζαρους Τσακουέρα, ήταν επίσης στην ημερήσια διάταξή της.

Αφού παρέμεινε στο Μαλάουι για μια εβδομάδα, η Μαντόνα με την οικογένεια και τον σύντροφό της πήγε στην Κένυα, όπου διέμειναν σε στρατόπεδο σαφάρι και η οικογένεια ακολούθησε τις προσκλήσεις δύο τοπικών φυλών. Το τελευταίο ποστ της καλλιτέχνιδας στο Instagram στις 11 Ιανουαρίου αποκαλύπτει ότι βρίσκεται ακόμα στην Κένυα. 

Παρόλο που οι οπαδοί της βρίσκουν αυτό το μείγμα διακοπών, φιλανθρωπίας και εκπαιδευτικών ταξιδιών σημαντικό, συζητούν επίσης εάν έπρεπε να γίνει σε περίοδο πανδημίας αντί να αναβληθεί για αργότερα.

Ένα βίντεο δείχνει τη Μαντόνα να υποβάλλεται σε τεστ κορονοϊού και ένας οικογενειακός φίλος λέει στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ότι η ίδια και η συνοδεία της ελέγχονται τακτικά, ώστε να εξασφαλισουν πως τα ταξίδια τους θα είναι ασφαλή.

Πηγή: Bild

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA