Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι νέα, ωραία διαθέτει ένα από τα πιο σέξι και καλογυμνασμένα κορμιά της showbiz και με ό,τι κι αν έχει καταπιαστεί τα τελευταία χρόνια μας έχει κάνει να ασχοληθούμε μαζί της. Άλλες φορές έχει συγκεντρώσει θετικά και άλλες αρνητικά σχόλια. Αυτό που κανείς μέχρι τώρα δεν τολμούσε να αμφισβητήσει είναι το αψεγάδιαστο σώμα της Κατερίνας Στικούδη που έχει «λιώσει» στη γυμναστική.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, χαλάρωσε και απόλαυσε το φαγητό που στερείται στο μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου και γι αυτό πήρε κάποια παραπανίσια κιλά, τα οποία έσπευσαν να σχολιάσουν οι followers της.

Η Κατερίνα Στικούδη παραδέχτηκε το γεγονός ότι έχει παχύνει, ωστόσο ήταν κάτι που το έκανε εις γνώσιν της, καθώς όπως είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Grande, «το έκανα με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, γιατί ήταν μια ευκαιρία να χαλαρώσω. Έφαγα πραγματικά δίχως αύριο, χωρίς σκέψη γιατί την επόμενη ημέρα δεν θα πήγαινα στη δουλειά. Μέσα σε όλη αυτή τη δυσκολία και τον περιορισμό προσπαθούσα να κάνω πράγματα που δεν θα έκανα διαφορετικά, είτε να κάτσω σπίτι με τον σύντροφο μου και να απολαύσω το σπίτι μου, είτε να φάω το σύμπαν».

Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της δεν σταμάτησαν, με την ίδια να αποστομώνει τους haters με ένα βίντεό της στο Tik Tok, λέγοντας: «Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Όταν θα θέλω να τρώω, θα τρώω κι ας φουσκώνω. Εντάξει τώρα; Συνεννοηθήκαμε; Άντε τώρα κάνε μου τη χάρη».

 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA