Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό food festival αφιερωμένο στο burger επιστρέφει για πέμπτη χρονιά.

Αυτή τη φορά... στο σπίτι σου!

Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις όπου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικές προτάσεις από τα καλύτερα burger house της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, το Burger Fest ανανεώνει το ραντεβού του μαζί σας. Μόνο που αυτή τη φορά είναι λίγο δύσκολο να έρθετε εσείς σε εμάς, σκεφτήκαμε να έρθουμε εμείς σε εσάς!

Για το Burger Fest Home Edition λοιπόν κατασκευάσαμε μια Burger Fest kitchen στο κέντρο της πόλης, με σκοπό να φέρνουμε κατευθείαν στο σπίτι σας με το efood από τις 28/12/2020, τα καλύτερα burger της πόλης.

Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό burger house ή σεφ παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο menu. Δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να γευτείτε αγαπημένα παραδοσιακά burgers, να πειραματιστείτε δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς, να απολαύσετε την μπύρα σας και φυσικά να το ζήσετε με απόλυτη ασφάλεια, σαν στο σπίτι σας!

Δεν είναι μόνο αυτό! Τα delivery box του Burger Fest έρχονται σπίτι σας παρέα με super εκπλήξεις, giveaways, προσφορές και υπέροχα δώρα, για να σας προσφέρουμε την  ολοκληρωμένη εμπειρία ενός... σπιτικού φεστιβάλ!

Με ένα μόνο tap στο φίλτρο delivered by efood του efood ή με ένα τηλέφωνο (210-6436027) στην pop-up κουζίνα μας για takeaway (Βαλτινών 51, Γκύζη), μπορείτε να απολαύσετε τα signatures burgers #SanStoSpitiSas.

Για 12 ολόκληρες εβδομάδες, από τις 28/12/2020 μέχρι και τις 21/3/2021 , ζήστε την εμπειρία του Burger Fest, #SanStoSpitiSas

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.