Μενού
  • Α-
  • Α+

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 εκτός από ένα ενδιαφέρον αγώνισμα, είχε ένα πολύ ωραίο έπαθλο για τους πεινασμένους παίκτες: Πίτσα.

Όπως σε κάθε επεισόδιο οι χρήστες του Twitter παίρνουν φωτιά και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, την τιμητική της είχε ξανά η Ανθή Σαλαγκούδη, αφού σύγκριναν όλοι τις επιδόσεις της με τη νέα παίκτρια των Μπλε, την Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία με το καλημέρα σας χαρακτηρίστηκε ως «παλτό.

Μεταξύ των χιουμοριστικών και κάποιων καυστικών σχολίων βρέθηκε κι αυτό του τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με την Ανθή αφού έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα βύσματα μου την σπάνε. Αν και έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να μου την πέφτουν οι υποστηρικτές τους, δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να μη μιλάω. Η σιωπή μας τους κάνει δυνατούς και τους υπόλοιπους θύματα. Και δεν θα το κάνω. Την αγάπη μου".

Μετά από λίγο βέβαια συνέχισε γράφοντας: «Όταν βγει Ανθή μου να δεις πίτσα που θα φας...» και έκλεισε τον σχολιασμό του με «Πίσω από κάθε μανούρα υπάρχει μια κουβέντα που γίνεται με Περικλή και Ανθή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA