Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 εκτός από ένα ενδιαφέρον αγώνισμα, είχε ένα πολύ ωραίο έπαθλο για τους πεινασμένους παίκτες: Πίτσα.
Όπως σε κάθε επεισόδιο οι χρήστες του Twitter παίρνουν φωτιά και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, την τιμητική της είχε ξανά η Ανθή Σαλαγκούδη, αφού σύγκριναν όλοι τις επιδόσεις της με τη νέα παίκτρια των Μπλε, την Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία με το καλημέρα σας χαρακτηρίστηκε ως «παλτό.
Μεταξύ των χιουμοριστικών και κάποιων καυστικών σχολίων βρέθηκε κι αυτό του τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με την Ανθή αφού έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα βύσματα μου την σπάνε. Αν και έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να μου την πέφτουν οι υποστηρικτές τους, δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να μη μιλάω. Η σιωπή μας τους κάνει δυνατούς και τους υπόλοιπους θύματα. Και δεν θα το κάνω. Την αγάπη μου".
Μετά από λίγο βέβαια συνέχισε γράφοντας: «Όταν βγει Ανθή μου να δεις πίτσα που θα φας...» και έκλεισε τον σχολιασμό του με «Πίσω από κάθε μανούρα υπάρχει μια κουβέντα που γίνεται με Περικλή και Ανθή».

- Αμερικανικοί κινητήρες στα τουρκικά ΚΑΑΝ; Το deal των 700 εκατ. που βάζει «φωτιά» στο Κογκρέσο
- Τέλος η Φαίη Σκορδά και το Buongiorno από το Mega - Τι συνέβη πριν το διαζύγιο «βόμβα»
- Κουφονήσια: Σοκ με τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης – Κατέρρευσε στο δωμάτιο με τον σύντροφό της
- Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ο Μουσταφά Φαλ: Στα πράσινα για τα επόμενα 3 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.