Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο συνήγορος του Κώστα Σπυρόπουλου σημείωσε ότι ο ηθοποιός λυπάται αν προσέβαλε ή αν έκανε κάποιον να αισθανθεί άβολα:«Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι΄αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του. Υπενθυμίζω ότι στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει συνεργαστεί με πλειάδα ηθοποιών, σκηνοθετών και καλλιτεχνικών συντελεστών. Οι συνεργασίες του υπήρξαν πάντοτε αρμονικές, μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού καλλιτεχνικού αποτελέσματος».

Σε άλλο σημείο, ο συνήγορος του Κώστα Σπυρόπουλου σχολιάζει ότι καταγγελίες όπως αυτή των Μπότση, Λάμπρη, Μιχαλά « συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης» αλλα ότι δεν έχουν κριθεί απο τη Δικαιοσύνη: «Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες από καταξιωμένες γυναίκες ηθοποιούς, σε βάρος του εντολέα μου Κώστα Σπυρόπουλου, υπό τον τίτλο «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα». Αναγνωρίζω ότι τέτοιες καταγγελίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και δημιουργούν αισθήματα συμπαράστασης προς τα «θύματα» και αποστροφής προς το φερόμενο ως θύτη».

«Ωστόσο, αποτελεί ένδειξη πολιτισμού μιας κοινωνίας ο φερόμενος θύτης να μην στοχοποιείται τόσο βάναυσα, ειδικά, όταν δεν υφίσταται καταγγελία που ναμπορεί να ερευνηθεί από το μόνο θεσμό που έχει αυτή την εξουσία, ήτοι τη Δικαιοσύνη. Ουδείς δικαιούται να την υποκαταστήσει στο έργο της».

Διαβάστε Ακόμα 

«Με κυνηγούσε ολόγυμνος» - «Σακάτεψες την ψυχή μου»: Συγκλονίζει η καταγγελία της Λυδίας Σέρβου για γνωστό μουσικοσυνθέτη 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA