Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός Έμυ Στυλιανίδου κατήγγειλε και εκείνη με τη σειρά της για παρενόχληση τον Κώστα Σπυρόπουλο με σχόλιο που έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Τζένης Μπότση. Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά σχετικά με το περιστατικό στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» το πρωί της Κυριακής.

«Εγώ είμαι με ονοματεπώνυμο και καλώ και τις άλλες κοπέλες που τους έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο να βγουν να καταγγείλουν το γεγονός. Να πούμε την αλήθεια μας.

Πριν από κάποια χρόνια μου είπαν να πάω σε μια οντισιόν. Σε ένα θέατρο στο Μεταξουργείο. Πήγα ευπρεπώς ενδεδυμένη. Γιατί λένε “τι φορούσες” και ότι “προκαλείς”. Φορούσα ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο. Όταν πήγα στο θέατρο με υποδέχτηκε ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Ο κύριος Σπυρόπουλος. Κλείδωσε την πόρτα. Αυτό με θορύβησε λίγο, αλλά είπα μήπως γίνεται έτσι. Πίστευα πως θα ήταν και άλλοι άνθρωποι στο θέατρο. Δεν είδα κανέναν άλλον, ήμουν μόνη. Κατάλαβα πως κάνει την οντισιόν με έναν-έναν άνθρωπο. Κάναμε μια συζήτηση και κάτι δε μου άρεσε. Μια διαχυτικότητα. Στη συνέχεια μου έδωσε να διαβάσω ένα κείμενο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA