Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή  T-live, μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου, όπου και μίλησε για όσα βίωσε στη θεατρική παράσταση «Ζητείται Τενόρος», όπου έπαιζε μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη, πριν από σχεδόν 30 χρόνια.

«Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Γιώργο, είχαμε κάνει και ταινία μαζί το "Νοκ Άουτ" και νούμερα στο ελεύθερο θέατρο και τελικά μία παράσταση μαζί που είχε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία το Ζητείται Τενόρος», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Αρζόγλου.

«Ο Γιώργος εκεί άρχισε να αλλάζει πολύ. Με υποβάθμιζε πάρα πολύ, δημιουργούσε στους άλλους ηθοποιούς φοβερά πράγματα, δημιουργούσε μία ατμόσφαιρα, δεν έκανε τίποτα ποινικά κολάσιμο. Δεν μπορεί να πάει κανείς στα δικαστήρια και πει ότι έβαζε ανέκδοτα στη σκηνή και τα έλεγε στον κόσμο. Έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε, επί 30 χρόνια. Μιλήσαμε μόνο πέρσι. Αυτά τα 30 χρόνια μου έρχονταν στα αφτιά χιλιάδες πράγματα για τον Γιώργο. Μου έλεγαν ότι θα δουλέψει με τη Ζέτα (Ζέτα Δούκα) κι έλεγα από μέσα μου “ωχ η κοπέλα”, με την Ευδοκία (Ευδοκία Ρουμελιώτη) “ωχ τι έχει να τραβήξει”. Είναι περισσότερο ένα θέμα συμπεριφοράς και υποτίμησης του άλλου», προσέθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Αυτό που συνέβαινε στη δική μου εμπειρία είναι ότι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά ήθελε από μία ομαδική επιτυχία να την καρπωθεί ο ίδιος» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης», κατέληξε ο Κώστας Αρζόγλου.

Διαβάστε Ακόμα:

Κατερίνα Λέχου για Κιμούλη: «Με έβριζε στη σκηνή, κατέληξα με λεξοτανίλ και προβλήματα υγείας»

Το Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών στέλνει στο πειθαρχικό Κιμούλη και Σπυρόπουλο

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA