Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στο TikTok βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όπου μίλησε για όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου τις τελευταίες ημέρες περιγράφοντας και τη δική του εμπειρία παρενόχλησης από έναν καθηγητή του.

«Συνάντησα έναν σκηνοθέτη που μου πρότεινε να κάνουμε ιδιαίτερα. Για μένα αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος…. Αυτή η σχέση σιγά σιγά μου φαινόταν ότι κάτι άλλο συνέβαινε, κάτι έβλεπα, κάτι ένιωθα. Κάποια στιγμή, στη διάρκεια του μαθήματος, διαπίστωνα ότι κάτι αλλού το πήγαινε. Κάπου προς το ερωτικό, μέσα από το μάθημα. Άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός. Αντέδρασα υποσεινίδητα. Μου βγήκε μια ναυτία. Αντέδρασα. Κατάλαβα ότι κάτι άλλο ήθελε και ότι κάτι άλλο αποζητούσε από τη σχέση δασκάλου- μαθητή” είπε ο ηθοποιός και συνέχισε, “Εκεί τα έχασα, δεν ήξερα πως να το επικοινωνήσω. Μίλησα με μια φίλη από τη σχολή. Προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Άρχισα να σκέφτομαι μήπως έκανα λάθος, μήπως έφταιξα.. Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να τα παρατήσω… Αυτή η σχέση δεν αποκαταστάθηκε…. Πέρασαν χρόνια και κάποια στιγμή ξαναβρεθήκαμε και μου ζήτησε συγγνώμη… Ο άνθρωπος αυτός σήμερα είναι αρκετά μεγάλος και δε ζει πλέον στην Ελλάδα”, είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Τα περιστατικά που ακούω σε μένα είναι πολύ γνωστά»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ξεχώρισε τον καλό καλλιτέχνη από τον καλό άνθρωπο. «Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη βίας. Ένας καλός καλλιτέχνης δε σημαίνει ότι είναι καλός άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας τα όρια που πρέπει να μπαίνουν κάποιες φορές και το τι είναι επιτρεπτό να ζητηθεί ή όχι από έναν σκηνοθέτη σε μια οντισιόν.

Όσο για το αν αυτά που βλέπουμε να αποκαλύπτονται τις τελευταίες ημέρες είναι όλη η αλήθεια ή υπάρχουν και άλλα περιστατικά που δεν γνωρίζουμε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε, «Τα περιστατικά που ακούω σε μένα είναι πολύ γνωστά είτε γιατί μου τα έχουν διηγηθεί είτε γιατί τα έχω ακούσει…Κάπως ήρθαν τώρα τα πράγματα για να γίνει ένα restart. Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εξουσία, παρενόχληση, λεκτική βία…Δεν έχουμε δει πολλά, έχουμε δει λίγα με βάση αυτά που έχω δει εγώ…Είναι δύσκολο γιατί θα ακουστούν και περιστατικά που είναι στα όρια του αστείου. Είναι λεπτές οι γραμμές και ευαίσθητες… Η δήλωση της Βάνας Μπάρμπα και του Δημήτρη Σταρόβα είναι ατυχής. Έχουμε να κάνουμε με ένα καθεστώς. Είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα καθεστώς», υπογράμμισε στον Αντώνη Σρόιτερ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στο Tiktok πριν γίνει γνωστή η είδηση της καταγγελίας σε βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Πέτρου Φιλιππίδη, από τις ηθοποιούς Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, η οποία είναι σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

Διαβάστε ακόμα

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω εκμεταλλευτεί την ισχύ μου σε συνάδελφο και ζητώ συγγνώμη»

Τζώρτζογλου: Πολλοί χρησιμοποιούν το «αν δεν κάτσεις…» - Μου συνέβη άπειρες φορές

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA