Ο Στάθης Λιβαθινός δήλωσε στην Καθημερινή:
«Είμαι βαθιά πικραμένος και απογοητευμένος, διότι πιστεύω ότι το μεγάλο θύμα θα είναι το ίδιο το θέατρο. Το θέατρο δεν είναι μια δουλειά, είναι μια αποστολή και δεν θα ήθελα να τραυματιστεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Αυτά τα θέματα θέλουν προσοχή. Πάντα ελλοχεύει η κοινωνική υποκρισία. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που υπέφεραν και υποφέρουν. Δυστυχώς η βία υπάρχει παντού.
Σκέφτομαι τους νέους ηθοποιούς αλλά και την υπόληψη των παλαιότερων και ελπίζω να μην επικρατήσει ο κυνισμός, γιατί οδηγεί στην καταστροφή. Το Εθνικό Θέατρο πρέπει, χαμηλόφωνα καμιά φορά, να κρατάει τη θέση του και τη στάση του στις καρδιές των ανθρώπων».
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν έκρυψε τη διαφωνία του με την τοποθέτηση του σκηνοθέτη, γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Θύματα είναι μόνο οι άντρες και οι γυναίκες που έχουν υποστεί βία! Το θέατρο δεν θα πάθει τίποτα και θα συνεχίσει να επιβιώνει κι όταν εμείς γίνουμε σκόνη κ. Λιβαθινέ! Και όχι η βία δεν είναι παντού, είναι στο χέρι μας να μην είναι πουθενά.»

«Όχι κ. Λιβαθινέ, το ΕΘΝΙΚΟ ωφείλει να βροντοφωνάζει και να προστατεύει τους νέους ειδικά ηθοποιούς! Η αλήθεια και η τόλμη δεν είναι κυνισμός! Κανείς δεν θα κάτσει φρόνιμα πια κι αν κάποιος δεν το αντέχει, ας κάτσει αυτός φρόνιμα», πρόσθεσε σε νέο του story ο ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε σχολιάσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τις δηλώσεις του Σταμάτη Φασουλή στην εκπομπή Happy Day σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες,
«Καθίστε φρόνιμα. Εμείς στο συνάφι ας κατεβάσουμε τους τόνους και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη ή τα θύματα να μιλήσουν. Εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής.
Ο Μπουρδούμης είχε σχολιάσει μέσω ενός story στο Instagram: «Δεν είναι η ώρα να κάτσουμε φρόνιμα. Κάποιοι άλλοι πρέπει να κάτσουν φρόνιμα».
Διαβάστε ακόμα:
Αραβή για Χαϊκάλη: Μου τηλεφωνούσε λέγοντας ότι αυτοϊκανοποιείται
- Το μακελειό της Ανάστασης: Το «συμβόλαιο θανάτου» που μετέτρεψε μια αθώα σε «πατροκτόνο»
- «Ήταν πλήγμα για εμένα, βασιζόμουν σε αυτά τα λεφτά»: Πώς επιχειρήσεις ζητούν παράνομα πίσω το δώρο Πάσχα
- Χανιά: Έβαλαν φωτιά στο σχολείο, αντί για τον Ιούδα - Αποκαΐδια το κτίριο
- Πέτερ Μάγιαρ: Ο άνθρωπος που μπορεί να γκρεμίσει τον Όρμπαν μετά από 16 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.