Η ποπ σταρ αποκάλυψε ότι μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2018, έπαθε τρία εγκεφαλικά και καρδιακή ανακοπή και παρά λίγο να πεθάνει. Η 28χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τον Ιούλιο του 2018 όταν βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.
«Οι γιατροί μου είπαν έπειτα ότι είχα πέντε με δέκα λεπτά ζωής» εξομολογείται η Ντέμι Λοβάτο στο teaser του ντοκιμαντέρ «Dami Lovato: Dancing With The Devil» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου στο YouTube.
«Μου άφησε εγκεφαλική βλάβη και ακόμα και σήμερα παλεύω με τις παρενέργειες. Δεν οδηγώ λόγω προβλημάτων στην όραση ενώ για πολύ καιρό πραγματικά δυσκολευόμουν να διαβάσω» περιγράφει η Ντέμι Λοβάτο.
«Είχα πολλές ζωές, σαν τη γάτα μου. Τώρα είμαι στην ένατη» λέει χαμογελώντας. «Είμαι έτοιμη να επιστρέψω στη μουσική, που τόσο αγαπώ».
Με πληροφορίες από Daily Mail
Διαβάστε ακόμα
Σωματείο Σεναριογράφων Αμερικής: Ποιοι είναι υποψήφιοι για τα καλύτερα σενάρια της χρονιάς;
Ο Κέβιν Κόστνερ ετοιμάζει σειρά για εγκλήματα στα Εθνικά Πάρκα των ΗΠΑ
- «Στην τιμή μου, δεν το έκανα - Ο Φανούρης περνούσε και πυροβολούσε»: Βροχή μαρτυριών για τα Βορίζια
- Απασφαλίζουν οι αστυνομικοί της Κρήτης κατά Χρυσοχοΐδη: «Δεν είμαστε πειραματόζωα, θέλουμε σεβασμό»
- Ο Μικρούτσικος «δίκασε» Σίλα Σεραφείμ: «Από το '90 αποτυχημένος, σταμάτησαν να τον καλούν»
- Γιάννης Γαλάτης: Πουλάει πολυκατοικία για να βοηθήσει 22 οικογένειες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.