Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 18 Φεβρουαρίου του 2016.
Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.
Η είδηση για τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή προκάλεσε σοκ και θλίψη και κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, πολλοί είναι οι άνθρωποι που τον μνημονεύονται και αφήνουν λουλούδια στο σημείο που έγινε το ατύχημα.
Όπως είναι λογικό η οικογένεια του δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πόσο άδικα έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος τους, Παντελής.
Το πρωί της Πέμπτης η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά έκανε μία συγκινητική ανάρτηση και έγραψε: «Δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης αν δεν είναι πρώτα σπουδαίος άνθρωπος. Εσύ τα έχεις και τα δυο Λεβέντη μου γι' αυτό είσαι Αναντικατάστατος».

- O Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη τη τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: Λυγίσαμε από μια φωτογραφία
- Ο νέος προβληματικός κανονισμός των ΗΠΑ «μπουκώνει» στρατιώτες με τεστοστερόνη
- Η περιπετειώδης ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου γίνεται σειρά: Η ηθοποιός που θα την υποδυθεί
- «Δυστυχώς μου την έκανες»: Το σπαρακτικό αντίο του Τζώνυ Θεοδωρίδη στον Λορέντζο Καριέρε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.