Μενού
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

«Γνώρισα τεράστια δημοσιότητα εκείνη την εποχή. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί το παρακολουθούσε όλη η Ελλάδα. Εγώ με το που βγήκα έπαθα σοκ γιατί είχα δημοσιογράφους κάτω από το σπίτι μου, με παρακολουθούσαν, με κυνηγούσαν, με απήγαγαν. Ήρθαν δημοσιογράφοι από το ALTER και με πήραν με ένα αυτοκίνητο χωρίς να ξέρω ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι», είπε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου στον ALPHA.

«Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις. Είχαν μπει δημοσιογράφοι με κρυφές κάμερες μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλευόμουν γιατί είχα πολλά προβλήματα υγείας όταν βγήκα από το Survivor», ανέφερε.

«Είχα ζήσει απίστευτες στιγμές, 100 κάμερες στημένες έξω από το νοσοκομείο. Να μην μπορεί να μπει και να βγει κανείς, να τραβάνε φωτογραφίες από τα παράθυρα. Για χρόνια μετά το παιχνίδι είχα ψυχολογικό κόστος, δεν ήταν το ζητούμενό μου η δημοσιότητα. Είχα πολλά γυναικολογικά προβλήματα, μου βγήκαν κάποια αυτοάνοσα… Για 2-3 χρόνια έτρεχα στα νοσοκομεία», αποκάλυψε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Διαβάστε Ακόμα 

«Η Φάρμα» έρχεται τον Μάρτιο- Οι ιδιαίτερες δοκιμασίες, το διπλό έπαθλο και η καραντίνα πριν τα γυρίσματα

Survivor: Ποιες είναι οι αστρονομικές αμοιβές που έχουν πάρει μέχρι τώρα η Σαλαγκούδη και ο Τριαντάφυλλος

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...