Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Survivor, στο οποίο συμμετείχε αλλά αναφέρθηκε και στο φετινό! Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα σκηνικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Η Κωνσταντίνα είπε: «Στο φετινό Survivor, δεν έχω ταυτιστεί με κάποιον παίκτη αλλά καταλαβαίνω τι ζούνε. Βλέπω περισσότερο φαγητό. Εμείς δεν είχαμε φαγητό. Εγώ έμεινα δυο μήνες και έχασα 10 κιλά»!

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει πρώτη φορά: «Την πιο δύσκολη στιγμή που έζησα δεν τη ξέρει ο κόσμος γιατί δεν προβλήθηκε. Ήταν ένα βράδυ που εμείς επειδή πεινούσαμε πάρα πολύ, είχαμε πιάσει πεταλίδες από τη θάλασσα. Τις φάγαμε και εγώ δηλητηριάστηκα. Το βράδυ έβρεχε και είχαμε μια αλλαξιά από ρούχα. Εγώ δεν αισθανόμουν καλά. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Κοιμήθηκα ελάχιστα με βρεγμένα ρούχα. Γύρισα στην καλύβα και ξάπλωσα. Είχα βγάλει εξανθήματα σε όλο μου το σώμα. Μου έκαναν ένεση και πρώτη φορά είχα πονέσει τόσο. Με έτρωγε όλο μου το σώμα, δεν άντεχα. Και είχα κρυώσει κιόλας. Δεν το πίστευα. Παραπατούσα»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.