Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και στην On Time, η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία έξι χρόνια. Το συγκεκριμένο πρόβλημα στη μέση της προέκυψε μετά από έναν ρόλο της στο θέατρο.

Η σπονδυλοαρθροπάθεια, μάλιστα που την  ταλαιπωρεί είναι και ο λόγος που έχει απορρίψει τις προτάσεις που της έχουν γίνει για να συμμετέχει σε ριάλιτι, καθώς δεν μπορεί να πάρει μέρος σε αγωνίσματα.

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads όμως λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθεια δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας γιατί μου έχει απαγορεύσει μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δεν θα είχε τόσο σωματική κόπωση. Η σπονδυλοαρθροπάθεια είναι μια κάκωση των σπονδύλων την έπαθα στο θέατρο από έναν ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση “η ψευτουπηρέτρια” του Μαριβώ.

Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά, από κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε αυτό το πρόβλημα στη μέση μου. Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις, γιατί μπορεί να “κλειδώσει” η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις.

Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά», αποκάλυψε η Βίκυ Κουλιανού.

Διαβάστε ακόμα

Διακοπαναγιώτου: Όταν έκανα παρέα με άντρες ήμουν «εξώλης», με γυναίκες ήμουν «λεσβία»

Ο Κώστας Δόξας αποχωρεί από το YFSF μετά τις καταγγελίες της συζύγου του

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.