Μενού
  • Α-
  • Α+

«Με λυπεί όλο αυτό που συμβαίνει στο θέατρο αυτή την περίοδο. Σε όλους, λίγο ή πολύ, του χώρου αυτά ήταν ακουστά».

«Πιο πιθανό είναι να έχω κάνει εγώ λεκτική βία σε κάποιον και του ζητώ ειλικρινά συγγνώμη εάν τον έχω πληγώσει, παρά να έχω δεχθεί», παραδέχθηκε ο ηθοποιός. «Τώρα, όλα τα υπόλοιπα όπως η σεξουαλική παρενόχληση, προσπαθούσα να τα αποφεύγω λίγο διπλωματικά, με χιούμορ και κάνοντας ότι δεν άκουσα».

«Πέρασα δύσκολα στον ALPHA, αλλά μπορεί να φταίω εγώ»

Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές του εμπειρίες, ομολόγησε: «Έχω περάσει δύσκολα σε τηλεοπτική μου συνεργασία αλλά μπορεί να φταίω εγώ γιατί δέχθηκα. Σε μία παρελθοντική, στον Alpha. Θα μπορούσα να είχα φύγει. Οπότε δεν μπορώ να κατηγορίσω κανέναν ότι δεν μου φέρθηκαν καλά. Από τη στιγμή που έμεινα, δεν παραπονιέμαι. Δεν γνώριζα πως αυτά που πέρναγα και αν θα αντέξω. Ήταν από τις λίγες τηλεοπτικές δουλειές που έχω συμμετάσχει, είτε σε εκπομπή είτε σε σίριαλ, που δεν πήγαινα με πολύ χαρά.

Ξέρω όμως γιατί το έπαθα. Γιατί ήμουν άπληστος. Ήταν η ταυτόχρονη περίοδος που είχα και σε σειρά καλό ρόλο και τις πέντε μέρες και ήθελα και το Σαββατοκύριακο να κάνω και το άλλο. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα! Η απληστία μου με έφαγε. Δεν πειράζει, μάθημα είναι και αυτό» αποκάλυψε με ειλικρίνεια ο Νίκος Αναδιώτης.

Διαβάστε ακόμα:

Το εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο της Ισλανδίας

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλλίδης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.