Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στο «Πρωινό», η Ανθή Σαλαγκούδη ξεκαθάρισε ότι δεν της άρεσε όλο αυτό που συνέβη στο Survivor με τον Τριαντάφυλλο.

«Όταν είδα αυτό που έγινα με το φαγητό, που όλοι έφαγαν και εξαιρέθηκε εκείνος δεν μου άρεσε και δεν θα το έκανα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά στο «Πρωινό», ωστόσο αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής την κατηγορούσε για όσα κατηγορείται ο ίδιος τώρα:  «Εμένα δεν με δωροδόκησε ποτέ, αλλά με κατηγορούσε ότι εξαγόραζα παίκτες. Μου το είχε πει η Σοφία».

Επίσης, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που ... δεν έκανε άμα τη αφίξει της στο αεροδρόμιο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «στεναχωρήθηκα πάρα πολύ στο αεροδρόμιο που δεν σας μίλησα, αλλά δεν ήταν δική μου απόφαση. Ήταν μια γραμμή του σταθμού την οποία έπρεπε να ακολουθήσω. Από την Acun Media έπρεπε να πάω κατευθείαν στο αυτοκίνητο και να μη χαιρετήσω κάποιον».

«Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω προσαρμοστεί πλήρως με τον ύπνο και το φαγητό και δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει να προσαρμοστώ», πρόσθεσε η δημοσιογράφος. «Όποιος πιάνει στο στόμα του την οικογένεια μου με στεναχωρεί πάρα πολύ, όπως νομίζω ότι στεναχωρεί τον καθένα μας», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιες παρουσιάστριες συζητούν για την παρουσίαση του «Αγρότης μόνος ψάχνει»

Αναδιώτης: Συγγνώμη σε όσους έχω τυχόν ασκήσει λεκτική βία

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.