Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη την Καθαρά Δευτέρα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για όλα.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το τραγούδι «Έξαψη» της σειράς του Mega. Θυμίζουμε πως ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού έγραψε τους στίχους και ο Πέτρος Ιακωβίδης τη μουσική.

«Δε γνωριζόμασταν καθόλου. Ούτε κοινωνικά. Η πρώτη μας επαφή ήρθε όταν ετοιμάζαμε το Χριστουγεννιάτικο. Εκεί πρώτη φορά μου έδειξε κάποιους στίχους. Κάποια στιγμή μιλήσαμε για το σήριαλ, την Έξαψη. Εκεί τον ρώτησα αν θέλει τη γνώμη μου για το μουσικό κομμάτι του σήριαλ. Μου είπε “βεβαίως”. Του είπα ότι θέλει μουσική και μου λέει, “ωραία σου γράφω στίχους, αύριο πήγαινε να το τραγουδήσεις”. Λέω “μισό λεπτό, δε γράφονται έτσι τα τραγούδια”. Όλα αυτά έγιναν Δευτέρα. Μίλησα με τον Πέτρο του είπα να γράψει μουσική. Του εξήγησα τι και πως, στις 12 το βράδυ είχα τους στίχους. Την Τρίτη βρεθήκαμε όλοι μαζί και τελειώσαμε το τραγούδι. Πέμπτη μπήκαμε στο στούντιο, Κυριακή είχαμε έτοιμο τραγούδι» αποκάλυψε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία άφησε παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

https://streamable.com/dkg0pd
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.