Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Twitter κατηγόρησε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, για διαφθορά εν μέσω της πανδημίας της Covid-19.
Συγκεκριμένα αναδημοσίευσε ανάρτηση που κάνει λόγο για συμβάσεις που ανατέθηκαν σε εταιρείες και ιδιώτες με συνδέσμους με το Συντηρητικό κόμμα του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Χιου Γκραντ έγραψε: «Πάντα συγκινητικό να βλέπω αυτή η κυβέρνηση να εκμεταλλεύεται μια πανδημία για να πλουτίσει τους φίλους και τους χορηγούς της».
Πολλοί χρήστες στο Twitter επικρότησαν την κριτική του Χιου Γκραντ για την κυβέρνηση και την πολιτική διαφθορά.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βρετανός ηθοποιός με σχόλιά του στο Twitter παίρνει θέση σε πολιτικά ζητήματα.
Πηγή: ΑΠΕ
- Καραμήτρου: «Δεν το έκανα για τα λεφτά» - Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από το OPEN
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
- Συνελήφθη για μαστροπεία γνωστός πορνοστάρ και influencer: Πώς παγίδεψε δύο 16χρονες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.