Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες της, ενώ εξομολογήθηκε πως τα βράδια περπατούσαν ποντίκια στο κεφάλι της.
«Έχασα πέντε κιλά σε δύο εβδομάδες στο Survivor. Η πιο δύσκολη συνθήκη ήταν η τουαλέτα. Ένα βράδυ περπατούσαν ποντίκια στο κεφάλι μου. Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου είναι ήρωας. Ο Ντάφι είναι ένα μικρό παιδάκι που θέλει συνέχεια να τους δίνει σημασία και έχει και κάποια κολλήματα. Ο Τριαντάφυλλος έχει στο μυαλό του μόνο την ίντριγκα και όχι το ευ αγωνίζεσθαι», ανέφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.
Για τον Γιώργο Κοψιδά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι τόνισε πως: «Ο Γιώργος Κοψιδάς, επειδή είναι vegan, δεν άντεχε άλλο. Όταν έχανε, εκνευριζόταν πολύ και λόγω διαλογισμού κάτι συνέβαινε στο μυαλό του. Δεν υπήρξε ποτέ φλερτ με τον Γιώργο, μια φορά βγήκαμε για ένα καφεδάκι».
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.