Ανέβηκαν οι τόνοι στο Survivor μετά την ένωση των δύο ομάδων.
Στην παραλία οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν με τους Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλο να κάνουν έναν πολύ μεγάλο καβγά.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης αντίκρισε μία λεκάνη τουαλέτας φτιαγμένη από άμμο στο σημείο όπου είχε κάνει την δική του καλύβα με τον Τριαντάφυλλο όταν είχε ξεκινήσει το Survivor. Η συγκεκριμένη εικόνα τον έβγαλε εκτός εαυτού. Ο Κώστας Παπαδόπουλος χαρακτήρισε τον Τριαντάφυλλο και τον Παππά «καραγκιόζηδες» και πως δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ αφού έκανε πλάκα.
Αμείωτη συνεχίστηκε η ένταση ανάμεσα σε όλους τους παίκτες και στο Συμβούλιο, όπου η ηττημένη ομάδα, δηλαδή οι Κόκκινοι, κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που έκριναν πως έπρεπε να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Τζέιμς είπε πως «δεν πρόκειται να σας γλύψω για να μείνω στο παιχνίδι».
Υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε ο Τριαντάφυλλος. Σημειώνεται ότι ο Παύλος Γαλακτερός δεν μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, καθώς ήταν εκείνος που κέρδισε την ατομική ασυλία.
Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Ήθελα να αγωνιστώ γιατί ένιωσα το πόδι μου καλύτερα. Την στιγμή που πήγα να κάνω ζέσταμα για το πόδι μου με ειρωνεύονταν. Από εκεί και πέρα οκτάδα με ψηφίσατε αλλά θα με κρίνει ο κόσμος για αυτά που έχουν δει και θα αποφασίσουν. Δεν σας φοβάμαι, πάντα έτσι πορεύομαι. Την Τετάρτη θα δούμε το αποτέλεσμα. Θα φύγω όποτε θέλει ο κόσμος κι όχι όποτε θέλει η οκτάδα».
- 11 Τούρκοι Influencer έκαναν διακοπές σε Σκιάθο και Σάμο «κερασμένες» από τον ΕΟΤ
- Ο Τάσος Τέλλογλου έχει εξιχνιάσει το πιο τρομακτικό fake news της ελληνικής πολιτικής
- Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη ανοιχτά λεσβία που μπαίνει στο εξώφυλλο του Playboy
- Οι πιο επικίνδυνες πόλεις της Ευρώπης για το 2026
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.