Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram στηρίζοντας ανοιχτά τον Γιώργο Ασημακόπουλο που βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και παλεύει για την επιβίωσή του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για το Survivor μίλησε για την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου και έκανε μια έμμεση αποκάλυψη για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Αρχικά για τον πολυσυζητημένο Τριαντάφυλλο είπε «Είχε κάποιου είδους έπαρση μπορώ να το πω κι όχι μόνο σε ανθρώπους της παραγωγής. Τα νεύρα του έχουν ενταθεί, πρέπει να βρούμε το κουμπί, έχει πίσω ένα κουμπί να του βάλουμε στοπ να σταματήσει να μιλάει. Δεν μπορώ άλλο είναι κουραστικός, κάνει πράγματα τα οποία εκείνη την ώρα νομίζει ότι είναι σωστά. Φταίει ότι δεν χειρίζεται καλά την γλώσσα, γι' αυτό έχει τον Αλέξη από πίσω και ξέρει ότι έχει ρεύμα έξω ο Αλέξης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό».

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την πρώην παίκτρια του Survivor σχετικά με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram όπου εμμέσως πλην σαφώς υπονόησε ότι ο Ασημακόπουλος λόγω της σεξουαλικότητας του, δέχεται μπούλινγκ στο ριάλιτι.

Όσον αφορά τον Ασημακόπουλο θέλοντας να τον υπερασπιστεί, όπως είπε, η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε στη σεξουαλική του ταυτότητα χωρίς προηγουμένως να έχει μιλήσει ο ίδιος, εξηγώντας «Θεώρησα υποχρέωσή μου να το κάνω αυτό, μπήκα στην θέση της μάνας του ενδεχομένως και θεώρησα ότι έτσι έπρεπε να λειτουργήσω γιατί τον αγαπώ πάρα πολύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...