Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρέθηκε θετική στο κορονοϊό, όπως αποκάλυψε σε ανάρτηση που έκανε στα social media.
Η γνωστή παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της, ενώ ανέφερε ότι θετικοί στον ιό βρέθηκαν επίσης ο σύζυγος της και τα δύο παιδιά τους.
Χαρακτηριστικά, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έγραψε στην ανάρτησή της:
«3 χρόνια παντρεμένοι... Σήμερα γιορτάζουμε διαφορετικά την επέτειο μας , απομονωμένοι σπίτι οι τέσσερις μας , θετικοί στον ιό αλλά γεμάτοι και θετικά συναισθήματα , αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε στη ζωή μας..».
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.