Μενού
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Η εμφάνιση της στις Χρυσές Σφαίρες με ένα φόρεμα που άφηνε υποψίες, καθιστούσε αδύνατο για εκείνη και τον άντρα της να συνεχίσουν να κρατάνε μυστικό ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Έτσι, καθώς οι φήμες οργίαζαν, ελάχιστα 24ωρα μετά την απονομή, η Γκαλ Γκαντότ ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία της με τον άντρα της Γιαρόν Βαρσάνο και τις δύο κόρες τους, την Άλμα και τη Μάγια, όπου της κρατούν την κοιλιά και γράφει λεζάντα «here we go again».

Ενάμιση μήνα μετά, η κοιλιά της Γκαντότ έχει φουσκώσει αρκετά και η Wonder Woman που διάγει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και σε επαγγελματικό επίπεδο, ανάρτησε μια φωτογραφία της με ένα πλεχτό φόρεμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της εγκυμοσύνης. Είναι η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση που η Γκαντότ κάνει μια τέτοια ανάρτηση και αιτία γι΄αυτό ήταν η βράβευση της από τα Vision Awards στο φεστιβάλ του Sun Valley, περιοχής του Αϊντάχο.

Η Γκαντότ είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Βαρσάνο από το 2008 και υποδέχτηκαν την κόρη τους Άλμα πριν 9 χρόνια, ενώ η Μάγια ήρθε πριν 3 χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CNqAiVHhfly/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...