Τον Αύγουστο του 2016 η Μαρία Μενούνος είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, αλλά ευτυχώς ήταν καλοήθης και με την αφαίρεση του τον Ιούνιο του 2017 δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα μέχρι σήμερα. Την ίδια περίοδο όμως είχε διαγνωστεί με γλοιοβλάστωμα, επίσης στον εγκέφαλο, η μητέρα της Λίτσα, το οποίο είναι όγκος επιπέδου 4, και από τότε μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία για χημειοθεραπείες. Το πρωί της Ανάστασης όμως η Λίτσα Μενούνος άφησε την τελευταία της πνοή.
Παρόλο που πριν ένα χρόνο τόσο αυτή όσο και ο άντρας της, ο μπαμπάς της Μαρία Μενούνος, είχαν νοσηλευτεί για κορονοϊό και είχαν βγει αλώβητοι απ΄αυτό, η Λίτσα Μενούνος δε μπόρεσε να αντέξει παραπάνω, με αποτέλεσμα να πεθάνει στις 2 Μαΐου. Κατάφερε πάντως να αντέξει σχεδόν 5 χρόνια, αν και οι γιατροί της είχαν δώσει προσδόκιμο ζωής το πολύ ένα χρόνο.
Η Μαρία έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου απεικονίζεται η μητέρα της στις τελευταίες της στιγμές, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στην αγκαλιά της μαζί με τον σκύλο τους. «Αναπαύσου εν ειρήνη μαμά. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε κοντά του στο ελληνικό Πάσχα. Χριστός Ανέστη μαμά» έγραψε η Μενούνος, με την τελευταία πρόταση να είναι γραμμένη στα ελληνικά.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.