Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Ναταλία Γερμανού και στο ραδιόφωνο My Radio 104,6 έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τον κορονοϊό και αποκάλυψε ότι έχει χάσει την ξαδέρφη του, η οποία μάλιστα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. «Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται» εξομολογήθηκε ο Νίκος Βέρτης στο My Radio 104,6.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Βέρτης: Τι απαντά το νυχτερινό κέντρο για το «λουκέτο» λόγω παραβίασης των μέτρων για τον κορoνοϊό

«Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, κι έφυγε ξαφνικά. Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”», είπε αρχικά ο Νίκος Βέρτης.

«Νομίζω ότι πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση. Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;», πρόσθεσε ο Νίκος Βέρτης.