«Κάποια στιγμή θα έρθει και το τέλος. Αλλά δεν προγραμματίζω τίποτα στη ζωή μου. Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης στην κάμερα του Happy Day του Alpha, σε ερώτηση σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον.
Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Παπαδάκης: «Λύγισε» στην τελευταία εκπομπή - Η αναφορά στην εικονολήπτρια που σκοτώθηκε
Παράλληλα, όπως είπε: «H πρωινή ζώνη έχει αυγατίσει και το χαίρομαι. Ένιωθα μια μοναξιά τα πρώτα χρόνια. Ξεκίνησα μόνος μου και τώρα είμαστε τόσος κόσμος. Ωραία πράγμα είναι αυτό. Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους συμμετέχουν στην πρωινή ζώνη να τα πάνε καλά.
Τέλος δεν θα έρθει. Το τέλος το μπροστά γιατί εγώ να σταματήσω να δουλεύω δεν το βλέπω. Με τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την τηλεόραση».
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.