Full in love είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός «Μελέτης» από τις «Αγριες Μέλισσες» με την Ασπα Κωνσταντοπούλόυ και ο έρωτάς τους «γεννήθηκε» στο πλατό της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τη RealLife και την Κορύνα Μανταγάρη ζει έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό της Ασπας Κωνσταντοπούλου, η οποία εργάζεται ως make up artist στη δραματική σειρά, και ήρθαν πιο κοντά στα πολύωρα γυρίσματα.
Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες: Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά - Το αποκάλυψε ο «Δούκας»
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο ηθοποιός και η make up artist θα κλείσουν μαζί έναν χρόνο. Μάλιστα φέτος το καλοκαίρι απόλαυσαν τις διακοπές τους στη Νάξο και την Αστυπάλαια.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.