Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/10) στο μαιευτήριο προκειμένου να κάνει μία εξέταση που κάνουν όλες οι μέλλουσες μανούλες πριν από τον τοκετό και επέστρεψε στο σπίτι της περιμένοντας να έρθει η στιγμή που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε μέσω Skype το πρωί της Παρασκευής (15/10) στην εκπομπή Super Κατερίνα και ανέφερε ότι είναι θέμα ωρών για να γεννήσει, τονίζοντας ότι θα κάνει προσπάθεια να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με φυσιολογικό τοκετό.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Στικούδη: Στο μαιευτήριο η τραγουδίστρια

«Χθες πήγα στο μαιευτήριο για να κάνω μια εξέταση κάποιος με είδε εκεί και έγινε ένας χαμός ότι γέννησα και δέχτηκα πολλά μηνύματα. Ουσιαστικά θα του δώσουμε λίγο χρόνο του μπέμπη να το επεξεργαστεί. Έχει πάρει όλο τον ένατο μήνα οπότε είναι θέμα ωρών, ημερών. Θα κάνουμε την προσπάθεια να γεννήσω φυσιολογικά, θέλω να σκέφτομαι θετικά. Θέλω να γεννηθεί και να πάνε όλα καλά», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια ανέφερε επίσης ότι σήμερα βγήκε το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Grande», ενώ αποκάλυψε ότι θα λείψει μόνο μία εβδομάδα από το J2US.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα