Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν σταματάει ποτέ να τολμάει και να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Το έδειξε άλλωστε και με την απόφασή της να πάρει μέρος στην τελευταία σεζόν του ελληνικού Survivor. Παράλληλα, η πρώην νικήτρια του GNTM προχωρά συχνά και σε αλλαγές στο λουκ της.
Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Η φωτογραφία της από την Πορτογαλία που μαγνήτισε το Instagram
Μια τέτοια αλλαγή έκανε και πρόσφατα, αλλάζοντας χρώμα στο μαλλί της. Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε πλέον ξανθιά, με το νέο της λουκ να της πηγαίνει αρκετά.
Φέτος τη βλέπουμε να παρουσιάζει το Glam Wars στο OPEN, ενώ το πρωί της Παρασκευής (22/10) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα με τη Μπέττυ Μαγγίρα, όπου μίλησε γι' αυτή την αλλαγή της. «Ήθελα να κουρέψω κοντά τα μαλλιά, γιατί το αγάπησα, αλλά έγραψε το ξανθό στην κάμερα και μου άρεσε», εξήγησε η Κάτια.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.