Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του, συγχωρώ αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες. Ας αγκαλιάσει τους γονείς του και ας αγαπήσει τον εαυτό του και όλα λύνονται», λέει η Μαίρη μετά το απαράδεκτο βίντεο που την στοχοποιεί στο Instagram και το... σίριαλ με την εξαφάνιση του Τάσου Ξιαρχό

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Ξιαρχό: «Τη φράση για τη Δανάη Μπάρκα δεν την είπα εγώ - Με βοήθησαν τα λόγια γνωστής παρουσιάστριας»

«Είναι μία κατάσταση ιδιαίτερη και από τις δύο πλευρές. Δεν είναι δηλαδή μόνο η δίκη μου πλευρά. Μία κατάσταση μίσους επηρεάζει όλους τους ανθρώπους, και εμένα και τον Τάσο. Και κάποιους άλλους ανθρώπους, όπως π.χ. κάποιον που είχε κάνει ένα παρόμοιο σχόλιο. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αγχωμένη. Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό. Δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή και να υπάρξει τόσο έντονη κινητοποίηση και αντίδραση. Θεωρούσα ότι θα υπάρξει ήρεμη αντίδραση. Ήταν μία λάθος στιγμή και όλοι έχουμε. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να στήνεται στον τοίχο και να πυροβολείται επειδή έκανε ένα λάθος. Το είπα και χθες, ότι εγώ θα ήθελα να λυθεί προσωπικά. Μεταξύ εμένα και του ίδιου και γι’ αυτόν τον λόγο του έστειλα και μήνυμα», είπε η Μαίρη στον ΣΚΑΙ.

«Δεν περιμένεις πραγματικά ότι ένας άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα, να μη σωπαίνει πέντε λεπτά και να μη μου δίνει και εμένα το δικαίωμα να σωπάσω και εγώ πέντε λεπτά και να πάρω τον χρόνο μου… Και να πούμε τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε. Από την αρχή είπα ότι δεν θέλω να πάει δικαστικά. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον ίδιο ωστόσο πρέπει να σεβαστώ τον χώρο του, γιατί και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν κάτι πολύ δύσκολο. Αν με άκουγε τώρα, θα του έλεγα “είναι πάντα εύκολο να το βάζεις κάτω και είναι εύκολο να πεις πέφτω και μένω εκεί που είμαι. Θέλει πολλή δύναμη να κοιτάξεις τον εαυτό σου μέσα σου και να πεις ότι είμαι αυτό. Όλοι έχουμε κάνουμε λάθος”. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του, συγχωρώ αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες. Ας αγκαλιάσει τους γονείς του και ας αγαπήσει τον εαυτό του και όλα λύνονται», ανέφερε. 

Τάσος Ξιάρχο: Τέτοιοι άνθρωποι χρήζουν αγάπης 

Το πρωί της Τρίτης, η Δανάη Μπάρκα που δέχθηκε αήθη επίθεση όταν ο χορογράφος... ξύπνησε από την απόπειρα αυτοκτονίας, του απάντησε μέσα από την εκπομπή της. «Ευχαριστώ για την αγάπη σας, είναι ο μόνος τρόπος για να εξαλειφθεί η κακία και η μιζέρια. Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή καλημέρα σε όλους όσους έχουν κλάψει επειδή τους κορόιδεψαν, σε όποιον ομοφυλόφιλο έχει νιώσει περιθωριοποιημένος, σε όποιον χοντρό άνθρωπο έχει νιώσει ανασφαλής, σε όποιον αδύνατο άνθρωπο που έχει νιώσει ότι έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια, σε όποια μαμά έχει δει το παιδί της να γυρνάει από το σχολείο κλαίγοντας...», είπε η Δανάη Μπάρκα. 

«Ακόμα θέλω να στείλω την καλημέρα μου σε αυτόν τον άνθρωπο που δεν έχει πάρει αγάπη, που μπορεί να έχει γίνει ρατσιστής επειδή δεν του αρέσει κάτι που τυχαία δεν είναι ο ίδιος, σε κάθε άνθρωπο που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις, οπότε άθελά του προκαλεί πόνο και στεναχώρια σε κάποιους άλλους, σε αυτούς αξίζει μια παραπάνω καλημέρα γιατί μπορεί να μην είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς που πήραμε αγάπη και έχουμε να δώσουμε. Αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θέλουν ούτε αρνητικά ούτε καυστικά σχόλια, ούτε κριτική ούτε μίσος. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χρήζουν αγάπης», συμπλήρωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...