Το είπε πρώτα μέσω Instagram και μετά το έκανε πράξη ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό. Συναντήθηκε με τη Μέρι, την κοπέλα στην οποία είχε κάνει body shaming και για την οποία είχε μιλήσει υποτιμητικά την προηγούμενη εβδομάδα ανεβάζοντας στόρι στο προφίλ του όπου έκανε λόγο για «μπλούζα με ρίγες» και «για περιττά κιλά».
Το βράδυ της Κυριακής (7/11) οι δυο τους συναντήθηκαν, συζήτησαν και από κοντά και εάν κρίνουμε από τα stories στα προφίλ και των δύο στο Instagram που τους βλέπουμε αγκαλιασμένους και ξεκαρδισμένους στα γέλια, κάτι μας λέει ότι αυτό ήταν μόνο... η αρχή.

Πρώτη η Μέρι ανέβασε στόρι με τη φωτογραφία τους γράφοντας «Μόνο αγάπη» για να ακολουθήσει το repost του Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος πρόσθεσε «Μόνο αγάπη. ακόμη και στους πιο σκληρούς… Θενξ Μέρι με 'Ε' 'Ι'». Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Ξιαρχό ανάρτησε βίντεο με την Μέρι, χωρίς να τη γνωρίζει και στο οποίο έκανε ρατσιστικά σχόλια για την εμφάνισή της. Υστερα από την τεράστια κατακραυγή, ο χορογράφος φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, με το συμβάν να θεωρείται λήξαν μετά και τη συνάντησή τους, που έγινε όπως φαίνεται σε πολύ καλό κλίμα.

- Συγκλονίζει ο Σταύρος Φλώρος: «Είχα τις αισθήσεις μου, έπιασα το πόδι μου και είδα ότι κόπηκε»
- ΔΕΘ 2026: Στο τραπέζι 1.000 ευρώ κατώτατος μισθός - Η δέσμη μέτρων που θα εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- «Ρίξε, γιατί δεν ρίχνεις;»: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι στο ΑΤ Μάνδρας - Το κίνητρο του 31χρονου
- «Θηρίο» η Κατερίνα Στικούδη: Έκανε deadlift με 100 κιλά αλλά «όλο λάθος», της σχολίασαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.