Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόλις σε ηλικία 40 ετών έφυγε από τη ζωή η Εύα Μπουντούρη. Η ραδιοφωνική παραγωγός του «Εν Λευκώ», η «φωνή» του σταθμού, όπως την έλεγαν όλοι, κρατούσε συντροφιά στους ακροατές της κάθε μεσημέρι από τις 12:00 έως τις 14:00. Ομως, έπειτα από ένα πρόβλημα υγείας, η Εύα Μπουντούρη έπρεπε να κάνει μία σειρά από εξετάσεις για να ελέγξει τον θυροειδή της. Σε αυτές τις εξετάσεις οι γιατροί διέγνωσαν ότι η μουσική παραγωγός του «Εν Λευκώ», όπου δούλευε από το 2007, είχε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο

Διαβάστε ακόμη: Εύα Μπουντούρη: Πέθανε η ραδιοφωνική παραγωγός του Εν Λευκώ

Ετσι, η Εύα Μπουντούρη υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση, αλλά η έκβασή της δεν ήταν επιτυχής. Η μουσική παραγωγός έπεσε σε κώμα. Για τρεις εβδομάδες ήταν σε κώμα, με αποτέλεσμα τώρα να αφήσει την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τη γνώριζαν. Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ» αποχαιρέτησε τη «φωνή» του με μία συγκινητική ανάρτηση. 

«Ο En Lefko 87,7 και η οικογένεια της Frontstage Entertainment αποχαιρετούν την Εύα Μπουντούρη. Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη. Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους. Αληθινή, μοναδική, φωτεινή και πάντα αξιαγάπητη – έτσι θα τη θυμόμαστε», αναφέρει ο σταθμός για τη μουσική παραγωγό, Εύα Μπουντούρη, που σίγησε πολύ νωρίς.