Στο κέντρο της Αθήνας συνάντησε η Νατάσα Θεοδωρίδου το βαφτισιμιό της, Άγγελο Λάτσιο - το γιο της Ελένης Μενεγάκη από τον πρώτο της γάμο με το Γιάννη Λάτσιο - και η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με φίλους και followers σε Facebook και Instagram το τρυφερό στιγμιότυπο.
Διαβάστε ακόμη: Βαγγέλης Μαρινάκης: Το νέο κομμάτι που έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου
Μάλιστα, η αφιέρωση με την οποία συνόδεψε το post της η Νατάσα Θεοδωρίδου μαρτυρά την αδυναμία που του έχει: «το γλυκό μου αγόρι…ο πιο καλός βαφτισιμιός…το super παρεάκι μου…».
Βέβαια, δεν νονά και βαφτιστήρι δεν περιορίστηκαν στη φωτογραφία, αλλά ανέβασαν και insta story όπου ανταλλάσσουν φιλιά και λόγια αγάπης, ενώ φοράνε το πιο πλατύ χαμόγελό τους.
- Τηλεθέαση: Τα πρώτα νούμερα έφεραν χαμόγελα και εγκεφαλικά - Ποια εκπομπή έπιασε το 30άρι
- Πέταξε στα ουράνια ο Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ με εξωπραγματικό άλμα στα 6.20 στο Diamond League
- Ποιος ήταν ο μακελάρης της Βοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς: Η γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και το αιματοκύλισμα των λαών
- Δεν ήταν «τέρας», ήταν σταρ: Πώς ένα αγόρι με 3 πόδια και 16 δάχτυλα κατέκτησε τον κόσμο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.