Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα (22/11) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου «Τεχνών 100» και σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» ο διοργανωτής της εκδήλωσης, Αντώνης Λιάρος είχε πει πως πρόσκληση είχε πάρει η Δέσποινα Βανδή χωρίς να γνωρίζουν εάν θα έρθει μόνη της ή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Φωτογραφίες από την πρώτη επίσημη κοινή έξοδο του ζευγαριού

Συγκεκριμένα είχε πει: 

«Βοήθησα στο στήσιμο αυτής της βραδιάς και φυσικά το talk of the town ήταν η εμφάνιση Βανδής – Μπισμπίκη. Αυτό επισκίασε όλα τα υπόλοιπα, αλλά ευτυχώς λειτούργησε θετικά για το σκοπό της εκδήλωσης. Το ξέραμε ότι θα έρθουν. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν, όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση. Βέβαια, με τους καλλιτέχνες πάντα κρατάς μια επιφύλαξη γιατί όταν σου λένε ναι.. Η πρόταση έγινε απ' όσο ξέρω στην Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δεν ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε, αλλά δε το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθει».

Τώρα με επιστολή, η οποία μεταδόθηκε από την εκπομπή «Happy Day», ο Λάκης Λαζόπουλος διαψεύδει τα παραπάνω, ξεκαθαρίζοντας πως ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε λάβει πρόσκληση καθώς εκτός από προσωπικός φίλος του, διδάσκει και στη σχολή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA