Για την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στα μέσα του Νοεμβρίου με αποτέλεσμα η προγραμματισμένη πρεμιέρα του για το «Έναστρον» να πάρει αναβολή.
Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Σαμπάνης: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αναβλήθηκε η πρεμιέρα του
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Σαμπάνης παραδέχτηκε πως ταλαιπωρήθηκε, αλλά ευτυχώς δε χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο:
«Ούτε εύκολα ούτε δύσκολα, μια μεσαία κατάσταση, δηλαδή ταλαιπωρήθηκα, αλλά δε χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο».
- Ξέσπασε η Ηλιάδη κατά της Μεσσαροπούλου: «Τραγικό και χυδαίο σχόλιο, δεν ντρεπόμαστε λίγο;»
- Δήμος Μεσολογγίου: «Πράξη σεβασμού ο ασπασμός της Εικόνας της Εξόδου - Δεν προσφέρεται για μικροπολιτική αντιπαράθεση»
- Κλαυδία: Ο πρώην σύντροφός της, OGE ξεκαθαρίζει για τη δικαστική υπόθεση - «Δεν έχω καμία σχέση με το ζήτημα»
- Τα πρώτα στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη με έναν νεκρό - LIVE εικόνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.