Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Τάσος Μπουγάς, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τους 12 γάμους του, τον «εκβιασμό» για να αλλάξει τα μαλλιά του, τη φυλακή αλλά και για το ελληνικό #metoo.
Διαβάστε ακόμη: Αντώνης Καφετζόπουλος σε δημοσιογράφους: «Αν δεν ήσασταν εμβολιασμένοι, θα σας πέταγα έξω τώρα»
Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπουγάς σχολίασε: «Γιατί δεν πήγαν νωρίτερα; Απορώ γιατί δεν τον κατήγγειλαν τότε; Δεν φοβόντουσαν τότε. Είχαν έναν προορισμό. Δεν το κατήγγειλαν εξαρχής γιατί ήθελαν το "μετάλλιο". Έλεγαν θα πάω και με τον έναν και με τον άλλον. Τα έχω ακούσει από γυναίκες εγώ. Ήθελαν να ανέβουν. Και τραγουδίστριες ξέρω, στη δική μας δουλειά».
Μια προκλητική δήλωση από τον γνωστό τραγουδιστή, η οποία είναι δεδομένο πως θα ξεσηκώσει αντιδράσεις.
- Κόλαφος από Τζίμα: «Όποια πέτρα και αν σηκώσεις στην Κρήτη βρίσκεις... ΟΠΕΚΕΠΕ - Μετά φταίει η Κοβέσι!»
- CBS: Τα έξι σημεία που περιλαμβάνει το «μνημόνιο κατανόησης» ΗΠΑ - Ιράν - Πώς θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- «Υγειονομική βόμβα» στη Σαντορίνη: Τουρίστες σκόρπισαν τέφρα στα σοκάκια και έγιναν viral
- Μενεγάκη: Το μήνυμα στον Δέλλα για τον χαμό της Μαστροκώστα - «Πίστευα πως θα τα καταφέρει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.