Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη αγκαλιά με δύο κουτάβια στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει μια «μάχη» στο Instagram της ηθοποιού. Κι αυτό γιατί πολλοί της σχολίασαν ότι θα έπρεπε να έχει στειρώσει το κατοικίδιό της. Ανάμεσά τους ήταν και η Εριέττα Κούρκουλου και η Κατρίνα Τσάνταλη, οι οποίες εξέφρασαν την ενόχλησή τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχουν πολλά αδέσποτα ακόμη που αναζητούν σπίτι.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Κορομηλά: Αγνώριστη με καστανά μακριά μαλλιά και κοκαλάκια

«Δεν τη ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα. Σας παρακαλώ πια!», έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα Κούρκουλου σε story που δημοσίευσε στο Instagram της.

Από την πλευρά της η Κατρίνα Τσάνταλη σχολίασε στις φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη ότι: «Είναι πανέμορφα τα κουτάβια όμως παλεύουμε να περνάμε το μήνυμα της στείρωσης των σκύλων μας για τη δική τους υγεία αλλά και το υπερτεράστιο πρόβλημα αδέσποτων που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας. Για κάθε ένα από τα σπιτικά κουτάβια που γεννιούνται κλείνει η πόρτα σε ένα αδέσποτο κουτάβι. Παρακαλώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, μην βάζετε τα σκυλάκια σας να γεννούν αν δεν είστε νόμιμοι εκτροφείς».

Μπορεί, λοιπόν, η ηθοποιός να μην απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, ωστόσο ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, θέλησε να πάρει θέση μέσα από κάποια Stories στο Instagram. 

«Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας. Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε εμένα να καταγγείλετε.

Και όλα αυτά γιατί δεν στείρωσα ένα σκυλί που ζει σε περιφραγμένο χώρο ελεύθερο! Γιατί έτσι θέλω να ζει σε περιφραγμένο ελεύθερο χώρο! Γιατί έτσι θέλω να ζει το κατοικίδιο μου ελεύθερο εντός περιφραγμένης οικίας μας! Εδώ και 25 χρόνια που έχω σκυλιά έτσι ζουν και έτσι θα ζουν όσες καταγγελίες και να μου κάνετε! Όχι δεν το στείρωσα όπως δεν κάνει και στο παρελθόν γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε, ποτέ δεν είχα εγκυμοσύνη απρόβλεπτη όπως συνέβη τώρα.

Και δεν στειρώνω γιατί το άλλο σκυλί (ένα αδέσποτο) που βρήκαμε και περιθάλψαμε και υιοθετήσαμε στην Κρήτη μετά τη στείρωση που του κάναμε έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας, γιατί η στείρωση δεν είναι κάτι φυσιολογικό, είναι κόντρα στη φύση. Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει να την κακία σας.

Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο Θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία», έγραψε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Σουλτάτος.