Στην αποκάλυψη πως έκανε νωρίτερα την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού προχώρησε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής (3/12). Καθώς συζητούσε με τον καλεσμένο της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, το θέμα έφτασε στην πανδημία και τον εμβολιασμό, με την παρουσιάστρια να κάνει την παρακάτω δήλωση.
Διαβάστε ακόμη: Ακης Σκέρτσος: 50.000 ραντεβού πρώτης δόσης για τους άνω των 60 μέσα σε 3 μέρες
«Θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα η τρίτη δόση, αυτό λένε. Εγώ την τρίτη δόση, πάντως, την έκανα νωρίτερα. Έκανα μόνη μου ένα τεστ αντισωμάτων, είδα ότι δεν είχα και πήγα να κάνω τη δόση. Γιατί η προηγούμενή μου ήταν επειδή είχα νοσήσει, δεν ήταν από εμβόλιο η δεύτερη».
Από την πλευρά του, ο Σκιαδαρέσης ρώτησε αν αυτό «επιτρέπεται», με τον Γιώγο Λιάγκα να απαντά πως «το έχουν ανοίξει μετά τους πεντέμιση μήνες». Να σημειωθεί ότι η Φαίη Σκορδά έχει νοσήσει δύο φορές από κορονοϊό. Και τις δύο με ελαφρά συμπτώματα.
- Δημοσκόπηση Star: Ενισχυμένοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ - Πόσο ανησυχούν οι πολίτες για τις επιπτώσεις του πολέμου
- Σισμίκ 1987: Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έδειξε τα δόντια της στην Άγκυρα
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας - Η ανακοίνωση του Υπουργείου
- Όταν η Μαρινέλλα συνάντησε στη σκηνή την «σωσία» της Τάκη Ζαχαράτο - «Δεν με κάνεις καλά, αγάπη μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.