Αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού αυτό το Σαββατοκύριακο στην πρεμιέρα του στο Teatro, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Κακοσαίο, καθώς ο τραγουδιστής βγήκε και ερμήνευσε το κομμάτι «η Αθήνα μου», με φόντο τα μάρμαρα του Παρθενώνα.
Διαβάστε ακόμη: Φίλιππος Πλιάτσικας: Γιατί οι Πυξ Λαξ δεν έπαιξαν ποτέ στα μπουζούκια
Στο βίντεο που έχει αρχίσει τις τελευταίες ώρες να κάνει το γύρο του διαδικτύου και παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1, είδαμε τον Αργυρό, τα μάρμαρα, αλλά και ένα «βουνό» από λουλούδια μπροστά του.
Τα σχόλια στα social media ήταν πολλά, με τα περισσότερα να κάνουν λόγο για «άσχημο θέαμα», με την εικόνα των μαρμάρων να μην αρμόζει να παρουσιάζεται σε ένα νυχτερινό κέντρο.
Ας δούμε μερικά από αυτά που σχολίασαν οι χρήστες του διαδικτύου:

Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή ούτε ο τραγουδιστής, ούτε το νυχτερινό κέντρο έχει πάρει κάποια θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.