Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες ώρες περνάει ο διάσημος ηθοποιός Nick Cannon ο οποίος χθες, μέσω της εκπομπής του, ανακοίνωσε πως ο μόλις πέντε μηνών γιος του Zen, τον οποίο είχε αποκτήσει με την Alyssa Scott, πέθανε εξαιτίας ενός όγκου στον εγκέφαλο!

Το ζευγάρι είχε ανακαλύψει τον συγκεκριμένο όγκο όταν πήγαν το μωρό στον γιατρό επειδή είχε έναν επίμονο βήχα. Θεώρησαν πως θα ήταν μια επίσκεψη ρουτίνας, ωστόσο, μετά από εξετάσει διαπιστώθηκε πως ο μικρός είχε όγκο στον εγκέφαλο και αν και αρχικά όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλύτερα και να υπάρχουν κάποιες ελπίδες, ξαφνικά, τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία και τελικά ο μικρούλης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή. 

«Ο Zen γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου και ήταν μία πολύ ωραία ημέρα. Πολλά παιδιά! Ο Zen ήταν ο μικρότερος και ήταν τόσο συναρπαστικό και δημιοσίευσα τη φωτογραφία που γνώριζα τον Zen (στον κόσμο). Το καλοκαίρι ήταν πολύ ωραία. Τον πρώτο μήνα ήταν τέλεια, τον δεύτερο ήταν αξιολάτρευτα. Χαμογελούσε συνέχεια και είχε την πιο όμορφη ενέργεια. Ωστόσο, έβλεπα ότι πάντα είχε έναν βήχα, οπότε αποφάσισα να το διερευνήσω. Στην αρχή σκεφτόμασταν ότι είχε να κάνει με τα μωρά, που γενικά έχουν υγρά στους πνεύμονες και βήχουν, αλλά είχε πάντα είχε ένα περίεργο τρόπο αναπνοής. Όταν ήταν δύο μηνών, ήταν το πιο γλυκό αγόρι, με μεγάλα μάτια και ένα κεφάλι με καλές αναλογίες που ονομάζω ‘κεφάλι Cannon’. Όλα μου τα παιδιά έχουν όμορφα, στρογγυλά κεφάλια. Ήθελα, όμως, να τον πάω στον γιατρό για να ελέγξουμε την αναπνοή του και νομίζαμε ότι θα ήταν μία εξέταση ρουτίνας. Βρήκαν ότι είχε μία ασθένεια. Υγρό αναπτυσσόταν στο κεφάλι του και το έκανε να μεγαλώνει. Μάθαμε ότι ήταν όγκος στο κεφάλι. Έπρεπε κατευθείαν να κάνουμε χειρουργείο και να ελπίσουμε για το καλύτερο.

Του βάλαμε σωληνάκι παροχέτευσης για να βγάζει το υγρό και το κεφάλι του να είναι φυσιολογικό και να μπορεί να λειτουργεί. Αλλά μετά οι γιατροί ήταν προβληματισμένοι. Μέχρι την ημέρα των Ευχαριστιών ήταν μια χαρά, αγαπησιάρης, αλλά τότε υπήρχε μία διαφορετική τροπή και η όλη διαδικασία επιταχύνθηκε. Ήταν καρκίνος στον εγκέφαλο και ο όγκος άρχισε να αναπτύσσεται πολύ γρήγορα. Αυτό το σαββατοκύριακο, προσπάθησα πολύ να περάσω τον πιο ποιοτικό χρόνο που μπορούσα με τον Zen. Ξυπνήσαμε την Κυριακή και ένιωσα ότι ήθελα να πάω στο νερό, κοντά στον ωκεανό και συνήθως τις Κυριακές θέλω να τις περνάω με την οικογένεια για να μπορώ να επιστρέφω στη Νέα Υόρκη για να είμαι εδώ για εσάς. Οπότε, ήθελα να έχω την ανατολή του ηλίου, να αγκαλιάσω τον γιο μου, να κρατήσω τον γιο μου για τελευταία φορά», έγραψε ο Nick Cannon στο instagram.