Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει για το τραγούδι «Μετακομίζω γιατί Χωρίζω», την άγνωστη ιστορία πίσω από το «Οδηγώ και σε Σκέφτομαι» αλλά και τη στιγμή που βρέθηκε αντιμέτωπος με 1.000 γυναίκες και «κόντεψαν να με φάνε» μίλησε ο Αντύπας

Διαβάστε ακόμη: Άννα Βίσση: Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για την απόλυτη Ελληνίδα σταρ

«Το μεγαλύτερο νυχτοκάματο το πήρα το 1992. Δεν μπορείς κάθε χρόνο να παίρνεις τα ίδια λεφτά. Όταν ήμουν στο Ποσειδώνιο επειδή δε χωρούσε ο κόσμος πήραμε και το απέναντι μαγαζί», θυμήθηκε ο Αντύπας μιλώντας στο MEGA. Για τη δικαστική διαμάχη για το «Μετακομίζω γιατί Χωρίζω» αποκάλυψε: ««Το “Μετακομίζω γιατί Χωρίζω” το έχω γράψει εγώ. Πήγαν κρυφά από εμένα το τραγούδι στον Στράτο Διονυσίου. Πήγα στα δικαστήρια, το κέρδισα, και ο Μάτσας ήθελε να μου δώσει 500.000 για να το πει ο Στράτος Διονυσίου». Όσο για το τραγούδι που ξεχωρίζει ο ίδιος: «από τα τραγούδια μου ξεχωρίζω το “Είμαι στα Χάι μου Οταν σε Εχω Πλάι μου”». 

«Τον πρώτο μου δίσκο τον άφησα στο μνήμα του πατέρα μου, του το είχα υποσχεθεί», αποκάλυψε ο τραγουδιστής, ενώ εκμυστηρεύτηκε και ότι «Το “Οδηγώ και σε Σκέφτομαι” δημιουργήθηκε στις στροφές πηγαίνοντας προς τον Κάλαμο». Μάλιστα, αποκάλυψε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο: «θα βγάλω καινούργιο τραγούδι μετά τις γιορτές, με τίτλο “Αίμα μου”». 

1.000 γυναίκες 

Για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού ο Αντύπας περιέγραψε στην κάμερα του MEGA: «το 1992, την ημέρα της γυναίκας, ανέβηκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα και κόντεψαν να με φάνε». Για τη σύζυγό του είπε πως «είμαστε μαζί 38 χρόνια». «Ο γάμος είναι “λαχείο”. Έχουμε δύο εκπληκτικά παιδιά και δύο εγγόνια που μας έκαναν πάλι παιδιά. Εγώ δε χάρηκα τα παιδιά μου. Μεγαλώνω τα παιδιά της κόρης μου, πιο πολύ από ό,τι μεγάλωσα τα δικά μου παιδιά», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής. «Ζήλευα τη γυναίκα μου, όπως και εκείνη. Ερχόντουσαν πολλές γυναίκες στο καμαρίνι μου. Ήρθε μία γυναίκα στο καμαρίνι μου, μου έπιασε το χέρι και είπε στη φίλη της πως “είναι ζωντανός”. Εκείνη νόμιζε ότι είμαι άγαλμα», είπε ο Αντύπας.

Για τα επαγγελματικά του ανέφερε: «πρώτη φορά συνεργάζομαι με το Ζαφείρη Μελά. Το CABANA είναι ένας εκπληκτικός χώρος. Ο κόσμος έδειξε την αγάπη του στα πρόσωπά μας. Ο χώρος της νύχτας έχει αλλάξει. Το να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι στο μαγαζί περιορίζει αρκετά τα πράγματα. Πρέπει ο κόσμος να εμβολιαστεί, πεθαίνουν νέοι άνθρωποι. Δε θα δούλευα με μη εμβολιασμένο συνάδελφο». Όσο για τις συνεργασίες που ξεχωρίζει είναι «με τη Ρίτα Σακελλαρίου και την Αντζελα Δημητρίου».