Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media αφού συχνά μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους followers τους.
Διαβάστε ακόμη: Σπυροπούλου, Καινούργιου, Παπαρίζου και Τούνη: Πώς ευχήθηκαν για «καλά Χριστούγεννα»
Ανήμερα τα Χριστούγεννα (25/12) η Έλενα Τσαβαλιά θέλησε να ευχηθεί μέσα από το προφίλ της στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους όπου μπορεί να δει κανείς τρία στολίδια με τα ονόματα του ζευγαριού, αλλά και του γιου τους, Χάρη.
«Καλά Χριστούγεννα από τη δική μας οικογένεια…στη δική σας!», έγραψε η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία στη συνέχεια ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία όπου βλέπουμε την ίδια μπροστά στο δέντρο - υπερπαραγωγή.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.