Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μάρα Μεϊμαρίδη δέχθηκε το δικαιολογημένο κράξιμο της κοινής γνώμης για εκείνο το «τι ράτσα είναι το Σαντικάι» που είχε ξεστομίσει κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Για αυτή τη ρατσιστική δήλωση, όμως, ρωτήθηκε και η Μέγκι Ντρίο, η οποία έχει καταγωγή (όπως και ο Σαντικάι) από την Αλβανία.

Διαβάστε ακόμη: Μάρα Μεϊμαρίδη: «Τι ράτσα είναι το Σαντικάι;» - Η συγγνώμη και η απάντηση του τραγουδιστή

Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM απάντησε σε έντονο ύφος πως «είναι τραγικό για μία γυναίκα σε τέτοια ηλικία, που την στηρίξαμε τόσο και τη βάλαμε σε ριάλιτι. Ωραία παραδείγματα δίνουμε στην τηλεόραση, ωραία ράτσα οι Αλβανοί. Τι ράτσα; Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από μία ηλικιωμένη γυναίκα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ. Είναι άνθρωποι, δεν είμαστε ούτε σκυλάκια, ούτε γατάκια».

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε και στην κατάσταση υγείας του πατέρα της. «Ο πατέρας μου είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είναι αναμενόμενο, αφού έχει χάσει τη σύντροφό του. Του φαίνεται άδειο το σπίτι και όλα τον πειράζουν. Χάθηκε η μητέρα μου και χάθηκε ο κυρίαρχος του σπιτιού». 

Τέλος, αναφέρθηκε και σε ένα ατύχημα που είχε λίγο μετά το θάνατο της μητέρας της. «Εγώ από θαύμα ζω, με έσωσε η μητέρα μου. Έπεσα πάνω σε μία κολώνα, σε λεωφόρο. Δε θυμάμαι τίποτα, έχασα τις αισθήσεις μου, χτύπησα το κεφάλι μου. Ήταν κατευθείαν μετά το θάνατο της μητέρας μου, δε μπορούσα να συγκεντρωθώ στην οδήγηση».