Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε την Δευτέρα η Κλέλια Πανταζή. Συγκεκριμένα, η Ολυμπιονίκης μας στη ρυθμική γυμναστική έφερε στον κόσμο, το πρωί της Δευτέρας (3/1) ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο, σε ιδιωτικό μαιευτήριο των νοτίων προαστίων με καισαρική και έχει βάρος 4.420 γρ. και ύψος 53 εκατοστά.
Το ευτυχές γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η Κλέλια Πανταζή με ένα Instagram Story στον προσωπικό της λογαριασμό, δείχνοντας τον ενθουσιασμό και τη χαρά της για το χαρμόσυνο γεγονός. Η αθλήτρια που έχει άλλον έναν γιο με τον σύζυγό της έγραψε στη φωτογραφία: «Ημέρα 4 από τις 365. Επιτέλους μαζί!».

«Το παζλ της ευτυχίας από πόσα κομμάτια αποτελείται..? Στης δίκης μας οικογένειας, χθες μπήκε άλλο ένα κομμάτι..!Λευτέρη μου, σ’ ευχαριστώ για το δεύτερο θαύμα που ζω!» έγραψε κάτω από άλλη μία ανάρτηση η Κλέλια Πανταζή.

- Ντόλι Πάρτον: Όταν έλαβε μέρος στα κρυφά σε διαγωνισμό με drag queens - σωσίες της και πάτωσε
- Trannos: «Κατεβαίνω στην πολιτική, ψηφίστε με - Θα συνεργαστώ με λαϊκούς τραγουδιστές»
- Κλέλια Ανδριολάτου: Ο ξέφρενος χορός της πρωταγωνίστριας του Maestro σε πανηγύρι στο Κατάκολο
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.