Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε την Δευτέρα η Κλέλια Πανταζή. Συγκεκριμένα, η Ολυμπιονίκης μας στη ρυθμική γυμναστική έφερε στον κόσμο, το πρωί της Δευτέρας (3/1) ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο, σε ιδιωτικό μαιευτήριο των νοτίων προαστίων με καισαρική και έχει βάρος 4.420 γρ. και ύψος 53 εκατοστά.
Το ευτυχές γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η Κλέλια Πανταζή με ένα Instagram Story στον προσωπικό της λογαριασμό, δείχνοντας τον ενθουσιασμό και τη χαρά της για το χαρμόσυνο γεγονός. Η αθλήτρια που έχει άλλον έναν γιο με τον σύζυγό της έγραψε στη φωτογραφία: «Ημέρα 4 από τις 365. Επιτέλους μαζί!».

«Το παζλ της ευτυχίας από πόσα κομμάτια αποτελείται..? Στης δίκης μας οικογένειας, χθες μπήκε άλλο ένα κομμάτι..!Λευτέρη μου, σ’ ευχαριστώ για το δεύτερο θαύμα που ζω!» έγραψε κάτω από άλλη μία ανάρτηση η Κλέλια Πανταζή.

- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.