Καλεσμένος του Κωστή Μαραβέγια στη μουσική εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ βρέθηκε το βάδυ της Παρασκευής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η συζήτηση πήρε μια μάλλον αναπάντεχη τροπή. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο που παίζει η φιλία στην ζωή του και με αφορμή αυτό παρακολούθησε ένα βίντεο στο οποίο αγαπημένα του πρόσωπα μιλούσαν για εκείνον. Ανάμεσα τους και οι ραδιοφωνικοί του συνοδοιπόροι, Σταμάτης Ντιν Νταν και η Ιωάννα Λαϊου οι οποίοι και προχώρησαν απρόσμενα σε μια δήλωση που… μάλλον δεν περίμενε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!
«Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι… ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σεξ δυόμισι χρόνια! Τα τελευταία δυόμισι χρόνια» τόνισε με χιούμορ ο Σταμάτης Ντιν Νταν με τον παρουσιαστή στο πλατό να κρύβει με χαμόγελο το πρόσωπο του.
Όταν τελείωσε το βίντεο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν διέψευσε τον φίλο του. Ίσα - ίσα, μάλλον, τον επιβεβαίωσε τονίζοντας πως «ερωτικά προφανώς, από ότι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά» πρόδωσε με χαμόμεγελο.
- Ολονύχτια επιφυλακή για τη φωτιά στην Οινόη - Το σενάριο για την αρχική εστία και ο «καιρός» που δημιούργησε
- «Σε μένα αυτά κύριε υπουργέ δεν περνάνε»: Η απάντηση Ρόκκου στον Γεωργιάδη για το κράνος
- Μαύρη Ντάλια: «Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ποιος τη σκότωσε» - Η πληροφορία που ίσως λύσει το έγκλημα
- Παγκράτι: Νεκρός άνδρας μέσα σε διαμέρισμα – Προσήχθη ο αδελφός του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.