Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Κωστή Μαραβέγια στη μουσική εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ βρέθηκε το βάδυ της Παρασκευής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η συζήτηση πήρε μια μάλλον αναπάντεχη τροπή. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο που παίζει η φιλία στην ζωή του και με αφορμή αυτό παρακολούθησε ένα βίντεο στο οποίο αγαπημένα του πρόσωπα μιλούσαν για εκείνον. Ανάμεσα τους και οι ραδιοφωνικοί του συνοδοιπόροι, Σταμάτης Ντιν Νταν και η Ιωάννα Λαϊου οι οποίοι και προχώρησαν απρόσμενα σε μια δήλωση που… μάλλον δεν περίμενε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

«Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι… ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σεξ δυόμισι χρόνια! Τα τελευταία δυόμισι χρόνια» τόνισε με χιούμορ ο Σταμάτης Ντιν Νταν με τον παρουσιαστή στο πλατό να κρύβει με χαμόγελο το πρόσωπο του.

Όταν τελείωσε το βίντεο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν διέψευσε τον φίλο του. Ίσα - ίσα, μάλλον, τον επιβεβαίωσε τονίζοντας πως «ερωτικά προφανώς, από ότι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά» πρόδωσε με χαμόμεγελο.