Μενού
  • Α-
  • Α+

Σηκώθηκε για λίγο από την καρέκλα του κριτή του GNTM και έκατσε σε αυτή του συνεντευξιαζόμενου στο The 2night Show απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε για τα σε βάρος της αρνητικά σχόλια τα οποία ξεκίνησαν πριν καν βγει στην τηλεόραση αλλά και για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά τονίζοντας πως περίμενε ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο.

«Μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν μια διαφορετική εμπειρία αλλά παράλληλα ένιωθα ότι είναι κάτι που το έχω ξανακάνει. Το περίμενα ότι θα με συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά. Ήταν κάτι που το γνώριζα απλά εγώ πήγα αφότου είχε φύγει, έχουμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και από την ίδια την παραγωγή μου είπαν να μην αγχώνομαι, ότι πάω ως κριτής και θα είμαι σε μια ομάδα ανθρώπων που θα κάνω τον εαυτό μου όχι για να πάρω κάποιον άλλο ρόλο. Ένιωσα ότι με αδίκησαν. Υπήρχαν σχόλια που δεν είχαν πολύ μεγάλη βάση. Εγώ δε θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο που έχει κάνει τόσα πολλά στον χώρο με κάποιον που μόλις τώρα ξεκινάει. Τα έντονα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καν βγω στην τηλεόραση», δήλωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και απαντώντας στο αν αυτά που βλέπαμε στο GNTM συμβαίνουν και στον χώρο του μόντελινγκ, απάντησε:

«Πάρα πολλά πράγματα από αυτά που γίνονται στο GNTM ισχύουν πράγματι στον χώρο του modeling αλλά επειδή μόνο και μόνο έχεις το στοιχείο του ανταγωνισμού και μέσα σε 1-2 λεπτά πρέπει να βγάλει τη φανταστική φωτογραφία που εμείς θέλουμε, αυτό δεν υπάρχει. Πας και όσο πάρει, μισή ώρα, μια ώρα… Δεν έχεις ένα λεπτό. Αυτό από μόνο του αλλάζει πολύ τα πράγματα. Πολλά όμως κομμάτια μοιάζουν με την πραγματικότητα».