Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Δημουλάς συστήθηκε φέτος στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο ρόλο του κριτή του Dancing With The Stars. Ο δημοφιλής χορευτής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο σόου του Star, ενώ την Τετάρτη (2/2) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, όπου παραχώρησε  μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Διαβάστε ακόμη: Γιωρίκας Πιλίδης: «Στο Survivor μπήκα για το οικονομικό - Οι συνθήκες αφαγίας είναι δύσκολες»

«Για μένα ο καθένας έχει και το ακτιβιστικό του κομμάτι. Ακόμα και κάποιοι που το κάνουν μέσα από τα social media. Κι αυτό είναι μια μορφή φωνής. Μεγάλωσα με πάρα πολλά όχι. Σε μια κοινωνία που με έκανε να νιώθω ότι κάτι κάνω λάθος. Τελικώς συνειδητοποιώ ότι δεν έχω κάνει εγώ λάθος», είπε αρχικά ο Στέφανος Δημουλάς.

«Άκουγα διάφορα από συμμαθητές, από γονείς τους, ακόμη και μεγαλώνοντας και σε δουλειές. Τα ρούχα που φορούσα, η υπερκινητικότητά μου ήταν πράγματα όχι τόσο γνώριμα. Στο Βόλο ήμασταν τρία άτομα που κάναμε μπαλέτο. Στη συνέχεια έμεινα μόνο εγώ. Όταν είσαι μικρό παιδάκι το αντιλαμβάνεσαι πολύ διαφορετικά. Είναι τρομερή πίεση για έναν άνθρωπο. Θεωρώ ότι είμαστε στην κατάλληλη στιγμή τώρα.

Ο κόσμος δεν γίνεται πιο διαφορετικός σήμερα, γίνεται πιο ελεύθερος να λέει την αλήθεια του. Γι' αυτό πήγα και στο Dancing With The Stars, για να δημιουργήσω και τέχνη μέσω του λόγου. Φεύγω και έρχομαι στην Ελλάδα γεμάτος και έχω μια λέξη στο μυαλό μου, «απωθημένα». Νομίζω είναι ουτοπικό να στοχεύουμε σε έναν ιδανικό κόσμο. Παρόλα αυτά, αυτό δεν πάει να πει πως σταματάμε. Εγώ θεώρησα ότι το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα ήταν τόσο όσο. Βάζω μια άνω τελεία και παίρνω μια απόσταση για την δική μου ψυχική υγεία», ανέφερε ο δημοφιλής χορευτής.