Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια από τις σπάνιες φορές που εμφανίζεται συγκινημένος στην τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε, στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, μια συγκλονιστική εξομολόγηση σχετικά με τα όσα βίωσε με το θάνατο της αγαπημένης συζύγου του, Τασούλας.

«Τον Αύγουστο είναι δύο χρόνια από τότε που έφυγε. Δεν έχω ποτέ την αίσθηση του χρόνου σε μέρες. Πως είσαι σε μια χαρούμενη στιγμή και δεν έχεις καταλάβει πως έχει περάσει η ώρα και πως είσαι έξω από ένα νοσοκομείο και περιμένεις και δεν περνά το δευτερόλεπτο. Τις έζησα αυτές τις στιγμές στο νοσοκομείο» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και εμφανώς συγκινημένος πρόσθεσε:

«Η Τασούλα είχε δύναμη όσο καιρό συνέβαινε αυτό, για να μου δίνει εμένα δύναμη. Ήταν ήρεμη και βεβαίως γνώριζε. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να μας κάνει εμάς να συνηθίσουμε. Δύο ημέρες πριν φύγει, ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι και δεν μπορούσε. Εγώ ήμουν με το βήμα να πάω αλλά να μη δείξω… Αυτή μου έκανε νόημα όχι και με πολύ μεγάλη δύναμη έπιασε το κρεβάτι, σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα. Την παρακολουθούσα ήρεμος. Μετά άρχισε να με μιμείται κι έλεγε τι σε έπιασε τώρα και σταμάτα. Μου άρεσε που με κορόιδεψε έτσι και παράλληλα έδειχνε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, έρχεται το βλέπεις και σταμάτα να τρέχεις σαν ηλίθιος μπροστά στον θάνατο. Χαλάρωσε λίγο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.