Τον Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/03) αποχαιρέτησε και η Αννίτα Πάνια. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με τρυφερά λόγια αφιερωμένα στον επιχειρηματία.
Η Αννίτα Πάνια έγραψε χαρακτηριστικά πως «ήσουν ένας διεθνούς βεληνεκούς επιχειρηματίας, που ανάμεσα στα μήκη και στα πλάτη του πλανήτη πάντα έβρισκες το χρόνο και τη διάθεση, για τους ανθρώπους που γούσταρες, να γίνεσαι φίλος, αδελφός και προπάντων πολύτιμος σύμβουλος. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη».
- «Έκανε ΚΑΡΠΑ στον Μαζωνάκη με το ένα χέρι»: Η σοκαριστική αποκάλυψη από το ΕΚΑΒ
- Ανθή Βούλγαρη: Ξέσπασε στον αέρα για δημοσιεύματα - «Με έβγαλαν ότι πήγα στην κλινική στο Κολωνάκι»
- «Βόμβα» στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η απόφαση που τα αλλάζει όλα και το μέλλον του Rouk Zouk
- Χριστίνα Παππά: Είχε πάει στο ιατρείο όπου πέθανε ο Μαζωνάκης - «Με επανέφεραν με απινιδωτή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.