Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον ρόλο της στην «Πολυκατοικία», αλλά και στο παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στον λόγο που έγινε ξανθιά για τη σειρά «η Πολυκατοικία», ενώ το κοινό της την είχε αγαπήσει με το καστανό της λουκ.

«Τον ρόλο μου στην Πολυκατοικία τον πήρα, με προϋπόθεση να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν καταστροφές σε αυτό το μαλλί», δήλωσε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σειρά, εξηγώντας πόσο πολύ της άρεσε. «Τη θυμάμαι με πολλή αγάπη αυτή τη σειρά. Το 2008 ήταν 47 σίριαλ στον αέρα και τερμάτισαν 8 ή 9. Η Πολυκατοικία για εμένα ήταν μία ευτυχής συγκυρία. Μία τελευταία ευκαιρία, γιατί μετά θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να το κάνω», εξήγησε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Χαμός με μία φωτογραφία της - Πήρε θέση και ο Λευτέρης Σουλτάτος

Βάσω Λασκαράκη: «Ο Λευτέρης έχει ενσυναίσθηση, έχει πολλά χαρίσματα»

Όσο για τον σύζυγό της κι επιτυχημένο σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο, η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε πως τη βοηθάει πάρα πολύ στο σπίτι τους, καθώς οι επαγγελματικές τις υποχρεώσεις απαιτούν πολύ χρόνο.

«Ο Λευτέρης πάντα βοηθάει. Έχει ενσυναίσθηση και θέλει να με βοηθάει πάντα», είπε και πρόσθεσε για τον γάμο τους: «Δεν ξέρω αν τον περιμένεις ποτέ τον γάμο. Υπάρχουν περιπτώσεις που λες "που να ξαναμπαίνω στη διαδικασία;". Έγινε χωρίς να το περιμένω, να το πολυσκεφτώ και να το αναλύσω. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα. Είναι δοτικός και σε παρασέρνει. Αν θέλει κάτι πολύ, σίγουρα σε παρασέρνει».

«Θα ήθελα και άλλο παιδί»

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε επίσης για την κόρη της, Εύα, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει και άλλο παιδί. «Η Εύα είναι ανοιχτόκαρδη και καλόκαρδη. Είναι 8 χρονών, είναι ένα παιδί που μιλάει πολύ και εκφράζεται. Μου αρέσει η οικογένεια, θα ήθελα κι άλλο παιδί, θα ήταν κάτι ενωτικό για την οικογένειά μας, όμως οκ, δεν τρελαίνομαι. Να είμαστε καλά και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».